Imi traiesc visul. I-am intins mana lui Albert.
Ieri a fost prima zi dintr-un sir de vreo 40 de zile care vor urma si pe care le voi dedica micutului Albert, atat cat imi va permite maria sa timpul, sanatatea si alte variabile…
Asa cum ne-am propus, ne-am intalnit ieri cativa oameni sa facem un plan concret pentru Albert si parintii lui.
Frumos tare a fost sa constat ca la intalnire au venit si cateva doamne ( care doresc sa ramana anonime) care aveau deja cutii de lapte praf, pampersi, am facut rost si de cateva seringi , cateva fase sterile…s-au adunat asa la repezeala 550 de lei…si am plecat spre Albert.
Am vorbit mult pe drum ca sa-mi ascund emotia si sa ma incarc pentru ce aveam sa gasim acolo…
I-am cunoscut pe Camelia si Remus, parintii puiutului care are atata nevoie de noi.
Mi-as dori sa pot fi atat de demna, cum i-am gasit pe oamenii aceia. Le-am zarit repede lacrimile din ochi, am asculatat-o pe Camelia care si-a inceput asa povestea…” din 8 august viata mea este un cosmar…tot ce imi doresc de la Dumnezeu este sa-mi vad copilasul sanatos”…sunt mamica, stiu ce inseamna perioada post partum , am trecut destul de dificil peste ea la momentul respectiv, iar acum imi este cumplit de greu sa gandesc ca pe langa spaimele firesti si de tot felul, as mai fi avut-o si pe aceasta..”oare voi avea bucuria sa-mi vad copilul , mergand, jucandu-se, scolar, indragostit… greu.
Va marturisesc ca, dificil m-am hotarat sa incep sa scriu despre Camelia Remus si Albert dar stiu bine ca nici nu as fi putut sa nu o fac.
Deloc, dar deloc nu doresc sa devin melodramatica….vreau doar sa va spun ca este o experienta naucitoare, absolut naucitoare sa vezi lacrimi de DURERE si de BUCURIE in ochii unor parinti care….au inceput sa creada IN NOI.
Asta este mesajul pe care doresc sa vi-l impartasesc…Cameia Remus si Albert Marcu, au inceput sa creada in noi, oameni buni.
Sa ne ajute DUMNEZEU sa ii putem ajuta.
Si putem, fiecare din noi.
Aici gasiti datele necesare in cazul in care doriti sa contribuiti.

Iată şi conturile în care puteti dona orice sumă pentru ajutorarea micuţului Albert.
În euro: RO25RNCB0231124421220002, titular cont Marcu Albert Remus. În lei: RO52RNCB0231124421220001 BCR Mediaş, beneficiar Marcu Albert Remus

  1. Anonymous
    oct. 25, 2011