Deja se simte in aerul rece al diminetilor sau in aburul cafelei abea turnate in cesti. Ca sa nu mai amintesc despre inserari umplute de imaginatie….ce cadou, ce locatie, ce bretea surpriza. Da… este vorba despre ziua V.

A, si-apoi cum sa inmultesti toate astea, ca doar urmeaza Dragobetele, neaosul de el, apoi 1 Martie, repede, repede, apoi tantos si universal si 8 Martie.

Parca imi vine sa-i dau dreptate lui Anatole Basarab care spune ca “oamenii sunt condusi de o multime de iluzii, dar una dintre cele mai convingatoare este iluzia iubirii”, pentru ca tot ce se intampla in invalmaseala  parca asta sustine…o iluzie, care pentru a fi perceputa, gustata mirosita, are nevoie de pomezi si de farduri. Inimioare, cosulete, floricele, sclipici, vorbe gata scrise doar sa pui adresa si sa le livrezi. Promotii, oferte 2in1, si-ti iei 2-iul de mana si le accesezi chiar daca, of, chiar daca “biata cifra doi s-a sinucis” 🙂 demult, si tu esti foarte constient de asta, doar i-ai fost calaul.

Ca sa scap, inca o data de toate astea, incerc sa fac o curatenie. Mai am cateva zile. Sa ma despovarez, sa te despovarez, de toate grelele si relele, sa ma furisez printre toate cele enumerate mai sus, sa vad lumina dincolo de sclipici, sa-ti dariuesc darul inainte sa-l primesc, sa am grija ca locatia sa fie acasa si doar a noastra.

 Ceea ce, va doresc cu drag si voua.

 1. Antonela
  feb. 04, 2012
 2. Bianca
  feb. 04, 2012

  Lasand la o parte faptul ca “biata cifra doi s-a sinucis”…as vrea sa pot sa te despovarez de toate grelele si relele, urmand apoi sa iti daruiesc, cu drag, un dar cu miros de iubire 🙂

  Răspunde
 3. Dan Ovidiu Ilcus
  feb. 05, 2012

  E fain. e neutru. Nu te certi cu nimeni. Nu ridici probleme. E numa bine. Calaul sinuciderii?! poezia … poezia … 😀

  Răspunde
 4. Valentin
  mai 23, 2013

  Foarte frumos a-ti scris si fotografie este foarte sugestiva , cine este artistul daca nu va suparati ca intreb . 🙂

  Răspunde