Aş putea să te întrec şi să trec de tine. Şi să redevin într-o clipă, pentru o clipă, ceea ce am fost. O femeie din mulţimi de femei care ţi-a atras atenţia. Aş putea să mă opresc, câteva clipe, şi să te fac să visezi cum ar fi… “să fie a mea, doar a mea”‘. Aş putea să te trezesc şi să-ţi spun atunci dinainte de început, că iubirile care se nasc şi mor.

Ai fi putut să mă laşi să te întrec şi să trec de tine, să fii fericit absolut, pentru că m-ai salvat şi eliberat (dinainte de a mă face “a ta, doar a ta”), de  petreceri cu peceţi care culmea, nu înseamnă pentru niciunul dintre noi mai nimic.

Aş putea să redevin, degrabă, ce am fost, o colegă de servici, prietena unei prietene de-a unui prieten de-al tău, pe care, să  tot vrei să o inviţi… undeva, la suc sub turn sau la turn cu ceas, sau la ceasul din turn, la ora potrivită, dar în oraşul greşit. Sau aş putea să fiu încă iubita prietenului tău, la care mereu te gândeai ca la fata din piesa lui Marcel Avram şi căreia vroiai tare tare să-i atingi părul măcar o dată, aşa cum iubitul  ei tot uita s-o facă.

Ştii… aş putea să nu te urăsc pentru că mă faci să vreau să plec, sau aş putea să fiu feroce în glas şi-n privire, aş putea să te ţin de mână şi să spun… să facem asta împreună… mult mai conştienţi decât atunci când am spus pentru toată viaţa.

Aş putea…

 1. Rucsi
  aug. 17, 2012

  ador acest post <3. preferatul meu.:)

  Răspunde
  • Cristina
   aug. 17, 2012

   Multumesc Rucsi. Pentru trecerea ta pe aici.

   Răspunde