… sau când oamenii sunt frumoşi, aşa ca în gândurile lui Dan Puric

 

De la gând la faptă este de fapt esenţa creaţiei. E uşor să-ţi doreşti să organizezi un eveniment, însă până în momentul în care el este viu, până când el se întâmplă… este un parcurs care cere atâta disponibilitate, cât doar oamenii pe care eu îi numesc “frumoşi”,  au. Ei fac lucrurile să se mişte, ei sunt cei care “sfinţesc”  locuri,  de data aceasta ei sunt: Cristian China Birta, Marius Matache, Vlad Dulea.

Ne-or fi ales organizatorii pe noi şi burgul ăsta, pentru că suntem la mijloc de drum din orice parte a ţării ai veni, sau poate pentru că li se pare că suntem, la rândul nostru frumoşi, sau… mai ştiu zidurile cetăţii, de care ei, au mărturisit, s-au îndrăgostit. De-o fi una, sau alta, poate vom afla sau poate nu.

Detalii despre “Cupă”, găsiţi pe paginile oricărora din domnii  mai sus “ataşati” 🙂

Mie daţi-mi voie să vorbesc despre asta, altfel.

 

Cupa Bloggerilor. Ai spune degrabă, că este ceva despre fotbal. Şi hai ceva despre blogging. Şi hai ceva despre social media. Şi dacă mai ştii că, în toată desfăşurarea asta de forţe, extrem de bine organizată, se va naşte şi un concert de muzică folk, mie una parcă îmi vine să spun că va fi ceva despre prietenie, relaţionare, despre bucuria mişcării, despre a învăţa cum să pierzi şi cum să-ţi porţi izbânda, va fi poezie şi muzică şi discuţii despre cea mai bună bere :), va fi un prilej de a ne arăta nouă, medieşenilor, nu numai ce cred alţii că suntem, ci ceea ce suntem cu adevărat.

P.S. sau S.O.S sau S.O.R.R.Y şi Pandutzu se ocupă de organizare şi mai mult e şi speaker.  Mie mi-ai atras atenţia 🙂

 1. Cristian China Birta
  mai 22, 2012

  Sefa, multumim tare frumos ca ne ajuti cu promovarea evenimentului 🙂 Vezi, de aia ne place noua la Medias, ca sunt oameni tare faini pe acolo si asa ne mai place cate o cura de povesti cu ei :))

  Răspunde
  • Cristina
   mai 22, 2012

   Nonono nu scapi numai cu atat cretule. Va asteptam cu drag. Fetele voastre vin? Sper ca vin.

   Răspunde
 2. pandutzu
  mai 22, 2012

  Nu numai chinezu si make se ocupa de organizare 🙂

  Răspunde
  • Cristina
   mai 22, 2012

   :). pentru ca ai zambit la urma, inteleg ca nu esti suparat tare. O sa-mi cer scuze live. pana atunci…. 🙂

   Răspunde
   • pandutzu
    mai 23, 2012

    nu m-am suparat, dar ma astept sa si updatezi articolul :p

    Răspunde