Zi importanta 7 septembrie, pentru echipa LDIR Medias. Desi este a doua oara cand ne invita la radio doamna Tatiana, nu pot spune deloc ca nu am avut emotii. Radio Medias isi are sediul intr-unul din turnurile vechi ale cetatii Mediasului, o locatie superba si ..inspiratoare. Ne-am prezentat “la post” cu o jumatate de ora mai repede, am focut fotografii din cel mai inalt punct al turnului si am constatat ca..este frumos orasul vazut de sus, in amurg, nu se vad…deseurile.
Asta a facut sa ne destindem un pic si timp de 2 ore am vorbit pe indelete despre mai tot ce inseamna Let’s do it Romania, pentru Romania si pentru Medias.Cum a luat nastere priectul in tara noastra, cum ne-am implicat noi cei inscrisi pana acum voluntari, dar mai ales ce mai putem face in timpul care a ramas pentru marirea numarului de voluntari, pentru a sensibiliza si coopta parteneri mai..puternici si am incercat sa responsabilizam ascultatorii cu privire la schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator.
Doamna profesor Lenuta Moldovan, dascalita la Scoala Nationala de Gaz, implicata in proiect inca din primele zile, dupa ce am aflat despre existenta lui, Sonia Bungiac si Teodora Ciungu eleve de clasa a XII, la profilul ecologic, au vorbit mult si argumentat despre felul in care PET-urile polueaza mediul, despre ecosisteme de care trebuie sa avem grija, noi, iar eu am incercat sa punctez chestiuni concrete despre desfasurarea evenimentelor pe data de 25 septembrie. Tatiana ne-a ajutat sa ne facem intelese si-i multumim pentru felul in care a stiu sa ne detensioneze.Multumim Tatiana, multumim radio Medias. Va asteptam sa ne fiti alaturi si in Marea zi de curatenie.
Let’s do it!

  1. Sonya
    sept. 09, 2010
  2. ANCUTA
    sept. 09, 2010