Cateva sute de persoane din Medias si zonele invecinate s-au inscris deja la actiunea de igienizare care va avea loc pe 25 septembrie. Intr-o singura zi, in toata tara, se vor strange toate deseurile din zone deja identificate. Ce i-a determinat pe medieseni sa se alature proiectului, aflati din raidul-ancheta realizat de reporterul Monitorului.
Alex Negraru, elev
„Sunt foarte entuziasmat de acest proiect si am decis sa dau o mâna de ajutor sa facem curatenie în tara. Singura, ea nu se poate curata”.
Sonia Bungeac, eleva
„Când mi s-a prezentat acest proiect am fost foarte încântata de idee si am spus ca trebuie sa îl transmit mai departe. Particip si îi îndemn si pe altii sa o faca”.
Cristina Pustai, coordonator
„Proiectul Let’s Do It România nu este unul exclusiv ecologic. Din punctul meu de vedere, principalul obiectiv este sa constientizam la nivel national ca România are o problema cu deseurile. De fapt tara noastra a fost somata de Uniunea Europeana sa rezolve aceasta problema. Asa s-a si nascut proiectul”.
Teodora Ciungu, eleva
„Dorim sa schimbam tara, asa nu se poate. Daca ne uitam în jur vedem o lipsa de respect si de bun simt fata de mediu. Lumea arunca pe jos tot ce îi prisoseste”.
Articol extras din: Monitorul de Cluj

 1. Anonymous
  sept. 12, 2010
 2. Feri
  sept. 22, 2010
 3. Anonymous
  sept. 23, 2010
 4. MC
  iul. 11, 2011