Fericirea….placere…Ego satisfacut…am incercat inainte sa incep sa scriu despre lucruri marunte care ma fac fericita sa determin ce anume este fericirea, pentru mine, acum. M-am gandit sa fiu pragmatica si sa-mi amintesc ce anume “comanda” neuronilor mei eliberarea de serotonina….sa fac o lista si mai mult…”s-o accesesz” cand situatia o cere.

Stiu pare socanta abordarea, chiar si pentru mine. Fericirea…o leg de buna seama de iubire, de o stare profunda de bine, de zambetul Maiei, de “ceva dulce”, de o tigara fumata in liniste si mi s-a intamplat sa fiu absolut fericita la sfarsitul unui meci de fotbal :).

Cat de marunte sunt lucrurile astea…cat de marunt este faptul ca primesc dimineata de la Cristi un sms..” sa ai o zi frumoasa”, cat de marunt este faptul ca am prieteni carora le vorbesc si care ma asculta de parca m-as asculta eu pe mine insami? Cat de marunt este faptul ca am reusit, pana la urma, sa scriu postarea asta?

Poate ca toate astea sunt minuni care ma fac pe mine, o marunta, un om fericit.

 1. julie
  feb. 25, 2012

  acolo e fericirea.
  in lucrurile pe care altii nu le inteleg.

  Răspunde
 2. Dan Caba
  feb. 25, 2012

  Te felicit pentru optimismul cu care privesti viata si care il transmiti si cititorilor tai. Asa ar trebui sa gandeasca toata lumea! 😉

  Răspunde
 3. Anamaria
  feb. 28, 2012

  Esti o norocoasa sa ai parte de o familie plina de iubire, profunzime si tot ce vrei. Felicitari!

  Răspunde
 4. Cristi
  mart. 01, 2012

  Cat de mari pot fi aceste “marunte” momente ale vietii, cata fericire pot aduce astfel de momente; interesanta lectia de linste, de fericire. (Subscriu la spusele Anamariei).

  Răspunde