Dragă Tudor…

Eu sunt la Gura Humorului… până aici am străbătut drumurile patriei cu maşina personală. În maşina noastră personală 🙂 se ascultă numai muzică de pe CD-uri originale. În această conjunctură m-am gândit:  că aş dori tare tare, să nu mai treacă mult până când o să avem un prim CD, cu tine, să-l ascultăm cu volumul  la maxim, să învăţăm într-o zi piesele şi-apoi doar asta să mai cântam o jumătate de an. Că aşa avem obiceiul.

Frumoasă întâmplare în viaţa ta, X Factor. Mulţi prieteni, multe întâlniri, unele memorabile şi pentru noi… şi, încet încet în finală. Spre bucuria tuturor. Şi noii tăi prieteni de la Antena 1, care ne-au călcat oraşul, au contrubuit şi ei la emulaţia asta frumoasă… (trebuie să îţi povestesc asta… acolo la Joben,  aşa, într-un cadru final, o să vezi tu duminică, ne-am îngrămădit toţi prietenii, ca să spunem în cor un mesaj pentru tine… şi eu… pe vârfuri ca să mă văd, ca să mă vezi adică, fiindcă nu degeaba m-am îmbrăcat rock :)) şi-mi zice o tanti de la cameră,  “nu vă daţi un pic mai în spate, ca să se vadă domnul?  (domnul Pustai, evident). Aşa că nu ştiu dacă mă vezi, dar să ştii că am fost acolo. Alături. Aşa cum ai fost tu alături de mine şi la Let’s do it Romania (repetat) şi in cazul dragului de Albert. Şi nu numai.

Poate pot părea doar vorbe, să ştii însă că pentru noi tu eşti un câştigător oricum.

Aaaaaa şi-mi amintesc că am primit un SMS de la tine, în care îmi spuneai că ai trecut de preselecţie la X Factor. Şi m-am bucurat.

Te îmbrăţişez cu drag Tudor, să ştii că la Humor ninge ca în poveşti.